Spenatrisotto, fisk & räkor / Paprikahalvor

Häromdagen fixade jag till två matlådor som blev suuuupergoda. Och enkla;)

Två portioner
Koka en dl ris i hönsbuljong.
Fräs fryst spenat i lite smör, krydda med salt & peppar. Rör ner riset i spenaten och häll i en redning av lite mjölk & potatismjöl.
Stek två vita fiskfiléer kryddade med citronpeppar & citronjuice.
Toppa med räkor efter att du lagt upp det på tallrikar/ i lådor.
Detta gick supersnabbt, det enda som tar tid är kokningen av riset, men under den tiden fixar man ju till resten:)






En annan favorit är köttfärsfyllda paprikor som gratineras i ugnen.
MUMS!
Denna variant är med ris, men the all time favourite är en röra av stekt köttfärs, champinjoner, soltorkade tomater, vitlök, fetaost & persilja, starkt kryddad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0